British Ornamentals

Geïnspireerd en gepassioneerd door de Britse levenstijl, hebben wij er bij British Ornamentals onze specialiteit van gemaakt om een hoogstaande selectie van typisch Britse producten te fabrikeren en te importeren.

maak een afspraak
Over ons

Over ons

Bij ons kan u steeds terecht voor authentieke bijgebouwen, orangeries, tuinbergingen, afsluitingen, poorten en tuindecoraties van top kwaliteit. Aangezien we service en kwaliteit in het hoogste vaandel dragen, werken we bewust niet met dealers maar nodigen we u graag uit in onze showroom te Brakel om ons aanbod van originele Britse producten voor te stellen.

Prijzen

Omdat al onze bergingen en bijgebouwen exclusief op maat gemaakt worden met materialen naar keuze, werken wij niet met standaardprijzen. Voor prijsoffertes kan u echter steeds bij ons terecht in de showroom te Brakel dat kan elke dag, ook op zaterdag en zondag, om u beter van dienst te zijn werken we op afspraak.

Esento infraroodcabines

Esento infraroodcabines

Een eigen poolhouse, sauna of Health Company infraroodcabine in de tuin? Ontspannen en genieten kan nu dankzij onze nauwe samenwerking met Esento, de leverancier in infraroodcabines en (zwem)spas.

Download brochure